Listar División de Biología Molecular por autor 
  •   Repositorio Ipicyt
  • División de Biología Molecular
  • Listar División de Biología Molecular por autor
  •   Repositorio Ipicyt
  • División de Biología Molecular
  • Listar División de Biología Molecular por autor
    • español
    • English
  • español 
    • español
    • English
  • Login
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar División de Biología Molecular por autor "Ochoa Leyva, Adrián"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-2 de 2

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Genome-Wide Identification of Mango (Mangifera indica L.) Polygalacturonases: Expression Analysis of Family Members and Total Enzyme Activity During Fruit Ripening 

      Dautt Castro, Mitzuko; López Virgen, Andrés Guadalupe; Ochoa Leyva, Adrián; Contreras Vergara, Carmen Arminda; Sortillón-Sortillón, Ana Paulina; Martínez Téllez, Miguel Ángel; González Aguilar, Gustavo Adolfo; Casas Flores, J. Sergio; Sañudo Barajas, Josefa Adriana; Kuhn, David N.; Islas Osuna, María Auxiliadora (Frontiers Media S.A., 2019)
      "Mango (Mangifera indica L.) is an important commercial fruit that shows a noticeable loss of firmness during ripening. Polygalacturonase (PG, E.C. 3.2.1.15) is a crucial enzyme for cell wall loosening during fruit ripening ...
    • Mango (Mangifera indica L.) cv. Kent fruit mesocarp de novo transcriptome assembly identifies gene families important for ripening 

      Dautt Castro, Mitzuko; Ochoa Leyva, Adrián; Contreras Vergara, Carmen Arminda; Pacheco Sánchez, Magda Adelina; Casas Flores, J. Sergio; Sánchez Flores, Fidel Alejandro; Kuhn, David N.; Islas Osuna, María Auxiliadora (Frontiers Media S.A., 2015-02)
      "Fruit ripening is a physiological and biochemical process genetically programmed to regulate fruit quality parameters like firmness, flavor, odor and color, as well as production of ethylene in climacteric fruit. In this ...
      Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica A.C. Tel: (444) 8342000
      Camino a la Presa San José 2055 Col. Lomas 4 sección CP. 78216 San Luis Potosí S.L.P., México
       

       

      Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica A.C. Tel: (444) 8342000
      Camino a la Presa San José 2055 Col. Lomas 4 sección CP. 78216 San Luis Potosí S.L.P., México